Studijsko putovanje u Istru

Projektom je predviđeno studijsko putovanje u Istru i to u periodu od 12. do 14. listopada 2018.

Trajanje Studijskog putovanja: 3 dana (petak, subota, nedjelja), dva noćenja s doručkom, dva ručka, dvije večere, jedno do dva kušanja. Koriste se usluge istarskih poduzetnica koje ih nude u okvirima svojih poslovanja OPG-a, obrta, trgovačkih društava d.o.o.

Ciljna skupina 50 poduzetnica sudionica Projekta ŽENSKE PERSPEKTIVE iz Slavonije i nerazvijenih područja  

Svrha studijskog putovanja u Istru je razmjene znanja i iskustava, među poduzetnicama, iz razvijenog istarskog okružja u druge ruralne i manje razvijene krajeve sedam nerazvijanih hrvatskih županija.

Predloženi  koncept studijskog putovanja, ciljano se organizira u suradnji  s udrugom poduzetnica Istre koja je odličan primjer umrežavanja istarskih poduzetnica organiziranih u mrežu i udrugu BPW Pula. Istarski primjeri mogu poslužiti kao putokaz drugim hrvatskim poduzetnicama, a učenje tijekom studijskog putovanja bit će na obostranu korist.

Prema specifičnim ciljevima projekta Ženska Perspektiva – „Nova perspektiva za žene u nerazvijenim područjima“ važno je potaknuti daljnji razvoj poduzetničkih pothvata koji vode žene i to iz posebnih područja kao što su poljoprivredna proizvodnja,  agroturizam, izrada rukotvorina i suvenira.

Točan plan studijskog putovanja nalazi se u prilogu na linku ovdje.

 

Perspektiva

Perspektiva