Početna konferencija projekta: Ženska perspektiva

Početna konferencija i predstavljanje projekta Ženska perspektiva održat će se u Zagrebu u petak, 4. svibnja 2018. od 11,00 do 13,00 sati u dvorani MATIS, Trg Stjepana Radića 3 (pored dvorane V. Lisinski).

Konferencija će okupiti predstavnike partnerskih, pokroviteljskih i promotorskih lokalnih i regionalnih potpornih organizacija kao i predstavnike medija.

Projekt je namijenjen ženama u nerazvijenim područjima Hrvatske koje se želi potaknuti na daljnji razvoj poduzetničkih pothvata kao što su poljoprivredna proizvodnja,  agroturizam, izrada rukotvorina i suvenira.

Program početne konferencije usmjeren je na predstavljanje ciljeva projekta, ciljanih županija, sadržaja i tema koje će poduzetnice korisnice proći i što će u konačnici tijekom dvije godine provedbe dobiti besplatno svojim sudjelovanjem u projektu.

Ključni dio konferencije obuhvatiti će panel: Domaćice svojih poslovanja na kojem će se predstaviti i sudjelovati poduzetnice iz Istre, domaćice studijskog putovanja u Istru u listopadu ove godine, kao i poduzetnice potencijalne korisnice projekta iz ciljnih županija.

Projekt „Ženska perspektiva“ financira fondacija The Coca Cola Foundation, a provodi Udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika.

Perspektiva

Perspektiva