• Naša vizija je: „Mi smo važan čimbenik u razvoju poduzetništva“
  • Naša misija je: „Budimo promjena koju želimo“ (M. Gandhi)

Udruga za razvoj poduzetništva PERSPEKTIVA potiče osobni rast određenih ciljnih skupina kao što su žene, mladi, umirovljenici, branitelji i ostalo stanovništvo na nerazvijenim ruralnim područjima. Mi smo privatna ekspertna inicijativa koja vjeruje da novim znanjima i vještinama možemo potaknuti svakog pojedinca da se poduzetnički ponaša te doprinese sebi i široj zajednici.

Tražimo donatore iz poslovnog sektora koji žele potaknuti razvoj da kroz društveno odgovorno poslovanje zajedno potaknemo razvojne projekte u kojima ćemo razvijati poduzetničke vještine budućih i postojećih poduzetnika. Ovakvim projektima stavljamo naglasak na vrijednost poduzetništva i poslovnog okruženja u javnosti. Smanjujemo socijalni utjecaj, ističemo pozitivne primjere u zajednici. Potičemo i razvijamo poduzetničke osobine i vještine, te promoviramo donatora na svim našim aktivnostima koje se provode u klopu dogovorenog projekta.

Suradnja s nama moguća je na dva načina prvo je da mi razvijemo projekt prema vašim željama i da ga provedemo za vas kao glavnog donatora. Dok je drugi način da donirate financijska sredstva za projekte koje imamo pripremljene i spremni smo ih provoditi.

U slučaju bilo kakvih pitanja i odgovora slobodno nam se javite na email: info@perspektiva.hr ili tel. 098 803 211

Predsjednik udruge za razvoj poduzetništva

Tomislav Lneniček

Edukacija

Udruga Perspektiva u medijima

Naše projekte prate i drugi mediji...

Snaga mikro poduzetničkih pothvata leži u lokalnom povezivanju

S proljećem 2019. zaokružujemo ciklus intenzivnih poslovnih edukacija i treninga 65 poduzetnica, korisnica projekta „Ženska perspektiva“, s ponosom ističu voditelji ovog projekta regionalnog značaja za Hrvatsku, pokretač mr. sc. Tomislav Lneniček i voditeljica mr. sc. Dragica Karajić.

"Ženska perspektiva" pomaže poduzetnicama

Projekt Ženska perspektiva pokreće Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva" iz Lipika. Cilj je projekta - poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske pomoći u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Motivacijske radionice za poduzetnice projekta “Ženska perspektiva”

Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika u suradnji s partnerima projekta održala je dvije motivacijske radionice kako bi predstavili poduzetnicama projekt „Ženska perspektiva“.

Predstavljena ‘Ženska perspektiva’, projekt u kojem će sudjelovati 50 poduzetnica

Projekt ‘Ženska perspektiva’ za poduzetnice, koji je pokrenula i provodi udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika, a financira ga The Coca-Cola Foundation s 250.000 dolara, predstavljen je u petak u Zagrebu.