• Naša vizija je: „Mi smo važan čimbenik u razvoju poduzetništva“
  • Naša misija je: „Budimo promjena koju želimo“ (M. Gandhi)

U sklopu projekta provedeno je studijsko putovanje u Istru.

Ciljna skupina 50 žena poduzetnica sudionica Projekta ŽENSKE PERSPEKTIVE iz Slavonije i nerazvijenih područja

Svrha studijskog putovanja u Istru je razmjene znanja i iskustava, među poduzetnicama, iz razvijenog istarskog okružja u druge ruralne i manje razvijene krajeve sedam nerazvijanih hrvatskih županija.

Predloženi  koncept studijskog putovanja, ciljano se organizira u suradnji  s udrugom poduzetnica Istre koja je odličan primjer umrežavanja istarskih poduzetnica organiziranih u mrežu i udrugu BPW Pula. Istarski primjeri mogu poslužiti kao putokaz drugim hrvatskim poduzetnicama, a učenje tijekom studijskog putovanja bit će na obostranu korist.

Prema specifičnim ciljevima projekta Ženska Perspektiva – „Nova perspektiva za žene u nerazvijenim područjima“ važno je potaknuti daljnji razvoj poduzetničkih pothvata koji vode žene i to iz posebnih područja kao što su poljoprivredna proizvodnja,  agroturizam, izrada rukotvorina i suvenira.

Trajanje Studijskog putovanja: 3 dana (petak, subota, nedjelja), dva noćenja s doručkom, dva ručka, dvije večere, jedno do dva kušanja. Koriste se usluge istarskih poduzetnica koje ih nude u okvirima svojih poslovanja OPG-a, obrta, trgovačkih društava d.o.o.

Udruga Perspektiva u medijima

Naše projekte prate i drugi mediji...

Snaga mikro poduzetničkih pothvata leži u lokalnom povezivanju

S proljećem 2019. zaokružujemo ciklus intenzivnih poslovnih edukacija i treninga 65 poduzetnica, korisnica projekta „Ženska perspektiva“, s ponosom ističu voditelji ovog projekta regionalnog značaja za Hrvatsku, pokretač mr. sc. Tomislav Lneniček i voditeljica mr. sc. Dragica Karajić.

"Ženska perspektiva" pomaže poduzetnicama

Projekt Ženska perspektiva pokreće Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva" iz Lipika. Cilj je projekta - poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske pomoći u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Motivacijske radionice za poduzetnice projekta “Ženska perspektiva”

Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika u suradnji s partnerima projekta održala je dvije motivacijske radionice kako bi predstavili poduzetnicama projekt „Ženska perspektiva“.

Predstavljena ‘Ženska perspektiva’, projekt u kojem će sudjelovati 50 poduzetnica

Projekt ‘Ženska perspektiva’ za poduzetnice, koji je pokrenula i provodi udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika, a financira ga The Coca-Cola Foundation s 250.000 dolara, predstavljen je u petak u Zagrebu.