• Naša vizija je: „Mi smo važan čimbenik u razvoju poduzetništva“
  • Naša misija je: „Budimo promjena koju želimo“ (M. Gandhi)
Perspektiva - nagrade

Projekt Ženska perspektiva su pratili i mediji te nam dali punu podršku za razvoj ženskog poduzetništva u Hrvatskoj i to kroz sve aktivnosti u projektu. O čemu postoji press cliping, a vidljiv u nastavku.

Posebno nas veseli priznanje Grand Prix 2019. koje je projekt Ženska perspektiva dobio od Hrvatske udruge za odnose s javnošću za ulazak u finale u kategoriji za odnose s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinim organizacijama.

Također je na temelju projekta napisan i stručni članak objavljen na 8. međunarodnom znanstvenom simpoziju Ekonomija u istočnoj Hrvatskoj – Vizije i razvoj

Ženska perspektiva – stručni članak (otvorite u PDF-u)

Kliknite ovdje za medijske objave o projektu Ženska perspektiva.

Udruga Perspektiva u medijima

Naše projekte prate i drugi mediji...

Snaga mikro poduzetničkih pothvata leži u lokalnom povezivanju

S proljećem 2019. zaokružujemo ciklus intenzivnih poslovnih edukacija i treninga 65 poduzetnica, korisnica projekta „Ženska perspektiva“, s ponosom ističu voditelji ovog projekta regionalnog značaja za Hrvatsku, pokretač mr. sc. Tomislav Lneniček i voditeljica mr. sc. Dragica Karajić.

"Ženska perspektiva" pomaže poduzetnicama

Projekt Ženska perspektiva pokreće Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva" iz Lipika. Cilj je projekta - poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske pomoći u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Motivacijske radionice za poduzetnice projekta “Ženska perspektiva”

Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika u suradnji s partnerima projekta održala je dvije motivacijske radionice kako bi predstavili poduzetnicama projekt „Ženska perspektiva“.

Predstavljena ‘Ženska perspektiva’, projekt u kojem će sudjelovati 50 poduzetnica

Projekt ‘Ženska perspektiva’ za poduzetnice, koji je pokrenula i provodi udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika, a financira ga The Coca-Cola Foundation s 250.000 dolara, predstavljen je u petak u Zagrebu.