• Naša vizija je: „Mi smo važan čimbenik u razvoju poduzetništva“
  • Naša misija je: „Budimo promjena koju želimo“ (M. Gandhi)

U sklopu projekta Ženska perspektiva poduzetnicama je omogućen mentorski rad i to na način da razrađuju svoje poduzetničke ideje uz pomoć mentora. Poduzetnice su mogle koristiti stručna znanja svojih mentora. Mentori su pokrivali područja prodaja i marketing, razvoj proizvoda i tehnološka proizvodnja, razvoj brenda, razvoj internetskog sadržaja, deklaracije proizvoda, izvoz, internetska prodaja, poduzetnički coaching, javni nastup i prezentacijske vještine.

Mentoriranje sa ženama se radilo na kristalizaciji ideje i teme za mentoriranje, na način da se je prvo ispitala potreba i želja kroz anketni upitnik, nakon toga kroz osobni intervju i kasnije kroz fokus grupe po županijama kako bi se sto jasnije definirala potreba i jasnoća cilja i teme menotriranja.

Menoriranje je imalo zadatak osim pomoći savladavanja odraženog izazova poduzetnice naučiti žene da se fokusiraju i razluče bitno od ne bitnog. Upravo je taj fokus omogućio da žene poduzetnički razmišljaju.

Također je poduzetnicama dan i projektni zadatak koji je imao za vizionarski cilj te pronalazak odgovora na pitanje: „kako zamišljate razvoj svojeg poslovnog poduhvata u slijedećih pet godina, bazirano na razvoju novog proizvoda i kako namjeravate postići konkurentnost na tržištu, koja će garantirati održivost vašeg poslovanja?“

Udruga Perspektiva u medijima

Naše projekte prate i drugi mediji...

Snaga mikro poduzetničkih pothvata leži u lokalnom povezivanju

S proljećem 2019. zaokružujemo ciklus intenzivnih poslovnih edukacija i treninga 65 poduzetnica, korisnica projekta „Ženska perspektiva“, s ponosom ističu voditelji ovog projekta regionalnog značaja za Hrvatsku, pokretač mr. sc. Tomislav Lneniček i voditeljica mr. sc. Dragica Karajić.

"Ženska perspektiva" pomaže poduzetnicama

Projekt Ženska perspektiva pokreće Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva" iz Lipika. Cilj je projekta - poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske pomoći u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Motivacijske radionice za poduzetnice projekta “Ženska perspektiva”

Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika u suradnji s partnerima projekta održala je dvije motivacijske radionice kako bi predstavili poduzetnicama projekt „Ženska perspektiva“.

Predstavljena ‘Ženska perspektiva’, projekt u kojem će sudjelovati 50 poduzetnica

Projekt ‘Ženska perspektiva’ za poduzetnice, koji je pokrenula i provodi udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika, a financira ga The Coca-Cola Foundation s 250.000 dolara, predstavljen je u petak u Zagrebu.