• Naša vizija je: „Mi smo važan čimbenik u razvoju poduzetništva“
  • Naša misija je: „Budimo promjena koju želimo“ (M. Gandhi)

U sklopu projekta Ženska perspektiva jedna od ciljeva je i pronalazak novih kupaca i otvaranje određenih tržišnih segmenata.

Prvi tržišni segment koji smo otvorili poduzetnicama je niša poslovnih darova za Božić i Novu godinu. Gdje smo povezali žene po geografskom području i one su zajednički posložile poslovne darove. Fotografije poslovnih darova su u prilogu.

Drugi tržišni segment smo otvorili prodaja na Adventskom sajmu u Osijeku povodom Božića i Nove godine. Gdje su poduzetnice prodavale svoje proizvode. Fotografije štanda i poklona su u prilogu.

Treći tržišni segment smo otvorili prodaju tradicijskih proizvoda poduzetnica u Gradu Umagu tokom ljetne turističke sezone Fotografije štanda i poklona su u prilogu.

Četvrti tržišni segment koji smo otvorili je web prodaja preko Žutog klika, koji je zajednički prodajna trgovina tradicijskih proizvoda.

Realizacijom ovih aktivnosti osigurali smo tržište za naše poduzetnice i ostvarili jedan od postavljenih ciljeva projekta.

Udruga Perspektiva u medijima

Naše projekte prate i drugi mediji...

Snaga mikro poduzetničkih pothvata leži u lokalnom povezivanju

S proljećem 2019. zaokružujemo ciklus intenzivnih poslovnih edukacija i treninga 65 poduzetnica, korisnica projekta „Ženska perspektiva“, s ponosom ističu voditelji ovog projekta regionalnog značaja za Hrvatsku, pokretač mr. sc. Tomislav Lneniček i voditeljica mr. sc. Dragica Karajić.

"Ženska perspektiva" pomaže poduzetnicama

Projekt Ženska perspektiva pokreće Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva" iz Lipika. Cilj je projekta - poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske pomoći u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Motivacijske radionice za poduzetnice projekta “Ženska perspektiva”

Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika u suradnji s partnerima projekta održala je dvije motivacijske radionice kako bi predstavili poduzetnicama projekt „Ženska perspektiva“.

Predstavljena ‘Ženska perspektiva’, projekt u kojem će sudjelovati 50 poduzetnica

Projekt ‘Ženska perspektiva’ za poduzetnice, koji je pokrenula i provodi udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika, a financira ga The Coca-Cola Foundation s 250.000 dolara, predstavljen je u petak u Zagrebu.