• Naša vizija je: „Mi smo važan čimbenik u razvoju poduzetništva“
  • Naša misija je: „Budimo promjena koju želimo“ (M. Gandhi)

Pravila privatnosti i informacija o kolačićima

Ovom web stranicom upravlja Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ sa sjedištem u Lipiku, Vukovarska avenija 10/6, OIB: 11595112030 (dalje u tekstu: Udruga). Web stranica Udruge se služi kolačićima u svrhu osiguravanja boljeg korisničkog iskustva.


Što je kolačić?

Kolačić je informacija koju na Vaše računalo spremi internetska stranica koju posjetite. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje Vas kao korisnika te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također, kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom. Kolačići općenito nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje, a na ovoj web stranici uopće nisu namijenjeni za reklame ili oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene. Web stranica ne može pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.


Koje kolačiće koristi ova web stranica?

Funkcijski kolačići – ovim kolačićima se služimo kako bi web stranica bila funkcionalna, odnosno da je možete normalno pregledavati i koristiti sve njezine mogućnosti. Na primjer, ovi kolačići omogućuju kretanje na web stranici ili su neophodni da na funkcionalan način pošaljete upit putem kontakt obrasca. Također, ovo su tzv. „kolačići sesije“ što znači da su na Vašem računalu pohranjeni samo tijekom Vašeg posjeta ovoj web stranici, nakon čega se brišu.

Ova web stranica se ne služi analitičkim/statističkim i/ili marketinškim kolačićima


Kako možete upravljati kolačićima?

Funkcijskim kolačićima ne možete upravljati prilagođavanjem postavki Vašeg preglednika. Korištenje funkcijskim kolačićima je nužan preduvjet za korištenje našom web stranicom. Detaljnije informacije o kolačićima i prilagođavanje postavki preglednika možete pronaći na stranici www.allaboutcookies.org.

Osobni podaci koje Udruzi pošaljete putem kontaktnog obrasca bit će vidljivi i dostupni samo ovlaštenim osobama unutar Udruge te će ih Udruga obrađivati u onom vremenskom periodu i u skladu s onom svrhom s kojom ste Udruzi uputili upit ili poruku putem kontaktnog obrasca. Vaši kontaktni podatci koje pošaljete Udruzi putem kontaktnog obrasca će Udruga obrađivati sa svrhom upućivanja odgovora na Vaš upit.


Ostvarivanje prava glede zaštite osobnih podataka

Informacije o prikupljanju Vaših osobnih podatka putem web stranice Udruge kao i zahtjeve za ostvarivanje Vaših prava glede zaštite osobnih podataka možete ostvariti slanjem upita putem kontakt obrasca na web stranici ili slanjem upita na email adresu info@perspektiva.hr

Udruga Perspektiva u medijima

Naše projekte prate i drugi mediji...

Snaga mikro poduzetničkih pothvata leži u lokalnom povezivanju

S proljećem 2019. zaokružujemo ciklus intenzivnih poslovnih edukacija i treninga 65 poduzetnica, korisnica projekta „Ženska perspektiva“, s ponosom ističu voditelji ovog projekta regionalnog značaja za Hrvatsku, pokretač mr. sc. Tomislav Lneniček i voditeljica mr. sc. Dragica Karajić.

"Ženska perspektiva" pomaže poduzetnicama

Projekt Ženska perspektiva pokreće Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva" iz Lipika. Cilj je projekta - poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske pomoći u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Motivacijske radionice za poduzetnice projekta “Ženska perspektiva”

Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika u suradnji s partnerima projekta održala je dvije motivacijske radionice kako bi predstavili poduzetnicama projekt „Ženska perspektiva“.

Predstavljena ‘Ženska perspektiva’, projekt u kojem će sudjelovati 50 poduzetnica

Projekt ‘Ženska perspektiva’ za poduzetnice, koji je pokrenula i provodi udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika, a financira ga The Coca-Cola Foundation s 250.000 dolara, predstavljen je u petak u Zagrebu.