• Naša vizija je: „Mi smo važan čimbenik u razvoju poduzetništva“
  • Naša misija je: „Budimo promjena koju želimo“ (M. Gandhi)

Udruga za razvoj poduzetništva PERSPEKTIVA zalaže se za razvoj poduzetništva u RH i to na način da potiče razvoj poduzetničke kulture te poduzetništva kao osnovne društvene vrijednosti. Svoje aktivnosti provodi kroz projektne aktivnosti različitih oblika društvenog poduzetništva i različitih ciljnih skupina kao što su žene poduzetnice, mladi poduzetnici, nezaposleni, umirovljenici, kao i cjelokupno stanovništvo koja se želi ulagati u osobni razvoj kroz edukacijske radionice, studijska putovanja te događaje za povezivanje i umrežavanje. Upravo razvoj poduzetništva promatramo kao aktivnost svakog pojedinca da ga potaknemo na akciju te dolazimo do našeg viđenja poduzetništva, a to je „Poduzmi nešto“ prvenstveno za sebe, uloži vrijeme i znanje u svoj osobni razvoj jer samo tako možemo razviti i cjelokupnu zajednicu na lokalnom, regionalnom i nacionalnoj razini. Stoga nam je osnovni cilj, održivi razvoj kojeg vidimo kao razvoj poduzetničke kulture, gospodarski razvoj, zaštita okoliša i društvena pravednost. Sukladno našim ciljevima nastao je naš projekt Ženska perspektiva koji financira The Coca Cola Fondation .

Naša vizija je: „Mi smo važan čimbenik u razvoju poduzetništva“

Naša misija je: „Budimo promjena koju želimo“ (M. Gandhi)

Udruga Perspektiva u medijima

Naše projekte prate i drugi mediji...

Snaga mikro poduzetničkih pothvata leži u lokalnom povezivanju

S proljećem 2019. zaokružujemo ciklus intenzivnih poslovnih edukacija i treninga 65 poduzetnica, korisnica projekta „Ženska perspektiva“, s ponosom ističu voditelji ovog projekta regionalnog značaja za Hrvatsku, pokretač mr. sc. Tomislav Lneniček i voditeljica mr. sc. Dragica Karajić.

"Ženska perspektiva" pomaže poduzetnicama

Projekt Ženska perspektiva pokreće Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva" iz Lipika. Cilj je projekta - poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske pomoći u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Motivacijske radionice za poduzetnice projekta “Ženska perspektiva”

Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ iz Lipika u suradnji s partnerima projekta održala je dvije motivacijske radionice kako bi predstavili poduzetnicama projekt „Ženska perspektiva“.

Predstavljena ‘Ženska perspektiva’, projekt u kojem će sudjelovati 50 poduzetnica

Projekt ‘Ženska perspektiva’ za poduzetnice, koji je pokrenula i provodi udruga za razvoj poduzetništva Perspektiva iz Lipika, a financira ga The Coca-Cola Foundation s 250.000 dolara, predstavljen je u petak u Zagrebu.